Artă fără compromisuri

Începe Gala Hop 2016

16 August, 2016   |  Admin Administrator

  • Recomanda acest articol
Începe Gala Hop 2016

În perioada 5-8 septembrie, la Vox Maris Grand Resort Costinesti, se desfășoară Gala Tânărului Actor-HOP. Directorul ediției a 19-a este actorul si profesorul universitar Miklós Bács.

Premiat la ultima ediție a Galei Premiilor UNITER, "mentor al tinerelor generații de actori", Miklós Bács. semnează direcția artistică a evenimentului.

De 19 ani, UNITER ofera oportunitatea afirmării celor mai tineri și îndrăzneți actori printr-o competiție profesionistă, care pune în valoare creativitatea, originalitatea și aptitudinile deosebite ale acestora.

Tânăra generație a teatrului românesc nu duce lipsă de talent.

Locatia: Vox Maris Grand Resort, Costinesti  
Perioada: 5 - 8 septembrie 2016

Preselecția pentru Gala Tanarului Actor HOP 2016 a avut loc în luna iulie la Sala Mica a Teatrului National „I.L.Caragiale” din București.
Juriul de anul acesta, format din Lia Bugnar, Mihai Constantin, Andrea Gavriliu, Ada Milea şi Bobi Pricop, a decis cine sunt concurenții pregătiți să intre în competiția pentru „Cel mai bun tanar actor” de la Costinești.

Gala Tânărului Actor-HOP, program permanent al UNITER și singular iîn peisajul festivalier autohton, are ca scop promovarea și lansarea tinerilor absolvenți din învățământul superior artistic. 

 

© 2013, Toate drepturile rezervate