Artă fără compromisuri

Tur ghidat gratuit la TNB de Ziua Culturii Naţionale 2017

14 Ianuarie, 2017   |  Florin Ghioca   |  0 comentarii

  • Recomanda acest articol

Teatrul Naţional I.L.Caragiale din Bucureşti îşi deschide porţile publicului pe 15 ianuarie 2017, de Ziua Culturii Naţionale.

Tur ghidat gratuit la TNB de Ziua Culturii Naţionale 2017

Un ghid angajat al teatrului îi va însoţi pe cei interesaţi cu poveşti din istoria şi arhitectura instituţiei, despre vechea şi noua clădire, despre posibilităţile tehnice şi perspectiva modernă a ceea ce înseamnă astăzi TNB pe harta Bucureştiului şi pe harta culturală a ţării. 

Participanţii la tururi vor avea astfel acces atât la scenele teatrului, cât şi la culise şi la alte locuri care de obicei nu sunt accesibile publicului larg. De asemenea, se vor putea întâlni şi cu actorii preferaţi.

Şi pentru că este 15 ianuarie, pentru că este ziua lui Eminescu, într-unul dintre cele mai spectaculoase foaiere din Europa, cel al Sălii Mari, vor răsuna, în boxe, versurile poetului în rostirea unui actor de geniu, care a făcut parte din trupa Naţionalului, Gheorghe Cozorici.

Evenimentul începe la ora 14.00, la intrarea de la Sala Studio, iar accesul publicului este gratuit.

Comentarii

Toate comentariile vor fi moderate.
Nu vor fi admise jignirile, calomniile si limbajul licenţios. Nu acceptăm derapajele verbale şi limbajul jignitor la adresa cuiva. Puteţi să vă exprimaţi opiniile într-un mod civilizat, fără să se recurgă la ameninţări, mesaje rasiste sau instigări la violenţă. Orice mesaj de acest gen va fi din start respins.


Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Comentariul dvs.:
Cod de securitate:*Completati caracterele din imagine in casuta alaturata

© 2013, Toate drepturile rezervate