Artă fără compromisuri

Junior

„Final Frontier”, singurul târg de carte SF&Fantasy, la a opta ediție

În perioada 13-14 aprilie, la Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir din Splaiul Unirii 176, între orele 11:00 și 19:00, se întâmplă cea de-a opta ediție a „Final Frontier”, singurul târg de carte SF&Fantasy din România. Intrarea este liberă.

, 31 Martie, 2019  |  Alex Cristea

Primul Bookfest Junior!

Editurile Humanitas Multimedia, Humanitas şi Humanitas Fiction împreună cu editurile Arthur, Corint Junior, Curtea Veche Publishing, Nemira, Paralela 45, Rao, Vellant, Asociaţia Editorilor din România şi Asociaţia Naţională a Profesorilor de Limbă şi Literatură Română „Ioana Em. Petrescu“ vă invită la prima ediţie Bookfest Junior 2014.

Vineri, 30 Mai, 2014

Descopera Extraordinaritatea lui Jake!

Ştii ce e extraordinaritatea? Ştii să supravieţuieşti cu o soră mai mare de-a dreptul îngrozitoare? Poţi să faci un top al celor mai simpatici colegi? Ştii să scapi cu viaţă din confruntarea cu golanul şcolii?

Marti, 06 Mai, 2014

Concurs de creație pentru copii

Editura Arthur a dat startul la cea de-a treia ediţie a celui mai mare concurs de creaţie literară pentru copii. Această nouă ediţie a concursului porneşte de la ideea volumului "Cui i-e frică de computer?", apărut anul trecut în cadrul târgului de carte Gaudeamus.

Luni, 05 Mai, 2014

Ghid de tratament pentru cele mai răspândite boli ale copilăriei

O carte din care părinţii pot afla cum să prevină şi să trateze bolile copiilor, de la cele mai banale, ca indigestia, durerile de cap şi infecţiile minore, la unele mai grave, cum sunt alergiile alimentare, diabetul şi astmul.

Miercuri, 26 Februarie, 2014

Versuri pentru pitici

O lume a inocenţei revarsată în poezii pline de umor

Joi, 20 Februarie, 2014

© 2013, Toate drepturile rezervate