Artă fără compromisuri

JuniWorld

Primul Bookfest Junior!

Editurile Humanitas Multimedia, Humanitas şi Humanitas Fiction împreună cu editurile Arthur, Corint Junior, Curtea Veche Publishing, Nemira, Paralela 45, Rao, Vellant, Asociaţia Editorilor din România şi Asociaţia Naţională a Profesorilor de Limbă şi Literatură Română „Ioana Em. Petrescu“ vă invită la prima ediţie Bookfest Junior 2014.

Vineri, 30 Mai, 2014

15 adolescenti participă la a 12-a editie Let’s Go Digital!

Atelierul Let’s Go Digital! și-a selectat participanții pentru cea de-a 12-a ediție. Acestia vor veni la Cluj Napoca, în perioada 30 mai – 8 iunie, pentru a parcurge intensiv toate etapele realizării unui film: scrierea scenariului, filmare, editare.

Vineri, 23 Mai, 2014

Teatrul Excelsior: Premiera națională “Magia Copilăriei”

Ce se întâmplă când cartea vrăjilor este deschisă? Imposibilul devine posibil. Un dovleac galben se transformă cât ai clipi într-o trăsură de aur, scaunele încep să zboare, din eșarfele multicolore apar porumbei albi, animale fabuloase, iar minunile nu au sfârșit.

, 18 Mai, 2014

Campania „Cărţile copilăriei în fiecare casă” ajunge la Centrul Sf. Dimitrie din Bucureşti

Curtea Veche Publishing continuă campania de donații „Cărțile copilăriei în fiecare casă”, de data aceasta la București, cu sprijinul Accenture România. Astfel, sâmbătă, 12 aprilie, la ora 10.00, organizatorii vor oferi cărți către cei 50 de copii aflați la centrul social de zi al Fundației Sf. Dimitrie din sectorul 3.

Vineri, 11 Aprilie, 2014

Artă şi caritate: S-o ajutăm pe mica pictoriţă Irina Maria Aldea

Irina Maria Aldea are 8 ani şi pictează de la 3 ani. La acea vârstă a avut şi prima expoziţie, la Biblioteca Judeţeană „Dinicu Golescu” din Piteşti. Cu siguranţă nu şi-a dorit să-şi vândă tablourile pentru a-şi plăti facturile la spital, dar aceasta este situaţia în care se află acum...

Vineri, 11 Aprilie, 2014

„Sfaturile lui David” - un nou proiect dedicat părinților și copiilor

Este suficient doar să stăm cu copilul cât de mult putem? Sau contează în egală măsură și calitatea timpului petrecut împreună? Aceste întrebări își vor găsi răspunsurile în cadrul noului proiect inițiat de Teatrul Ion Creangă și Grădinița lui David, în luna aprilie a acestui an.

Miercuri, 09 Aprilie, 2014

Concurs de creație pentru copii

Editura Arthur a dat startul la cea de-a treia ediţie a celui mai mare concurs de creaţie literară pentru copii. Această nouă ediţie a concursului porneşte de la ideea volumului "Cui i-e frică de computer?", apărut anul trecut în cadrul târgului de carte Gaudeamus.

Luni, 05 Mai, 2014

New York: De la Petre Ispirescu şi Ion Creangă la Alexandra Conte

Evenimentul, care va avea loc în data de 28 martie 2014, la Institutul Cultural Român din New York, aduce în prim-plan literatura creată de scriitorii clasici români şi de urmaşii lor contemporani. El este destinat copiilor şi iubitorilor de basme nemuritoare.

Joi, 27 Martie, 2014

© 2013, Toate drepturile rezervate