Artă fără compromisuri

Melonews

Goran Bregović, în concert la Sala Palatului pe 2 aprilie

Goran Bregović revine la București pe 2 aprilie, pentru un show în premieră: va cânta alături de o orchestră simfonică, formată din 42 de artiști, 3 violoniști și un cor de 6 persoane.

Vineri, 29 Martie, 2019  |  Alex Cristea

Clasic e fantastic. Cum să înţelegem muzica. Deschiderea stagiunii 2014 – 2015

Asociaţia Clasic e fantastic în colaborare cu Filarmonica “George Enescu” anunţă cea de a cincea stagiune a proiectului de educaţie muzicală Clasic e fantastic. Cum să înţelegem muzica. Primul concert va fi duminica, 19 Octombrie, de la ora 11.00, la Sala mare a Ateneului Român.

, 12 Octombrie, 2014  |  redactie culturalife

Soliști de la Royal Concertgebouw Amsterdam, în concert la Ateneu

Orchestra simfonică a Filarmonicii „George Enescu”, dirijată de Camil Marinescu, va interpreta, joi și vineri, de la ora 19.00, la Sala mare a Ateneului, Concertul pentru vioară, violoncel şi orchestră de Johannes Brahms și Simfonia nr. 9 de Anton Bruckner. Soliști vor fi Liviu Prunaru și Gregor Horsch, concertmaistru și, respectiv, prim-violocelist la celebra Royal Concertgebouw Amsterdam.

Joi, 09 Octombrie, 2014

Tenorul Marcello Giordani, în concert extraordinar la Opera Naţională Bucureşti

Opera Naţională Bucureşti propune publicului, în 17 iunie, de la ora 19.00, un concert extraordinar susţinut de către tenorul Marcello Giordani, unul dintre cei mai mari cântăreţi ai lumii.

Luni, 16 Iunie, 2014

Buena Vista Social Club transformă Bucureștiul în Havana pentru ultima oară

Turneul ”Adios” începe luna viitoare în Europa și va parcurge 4 continente și 38 de țări până în 2015 – un adevărat tur triumfal prin care legendarii muzicieni cubanezi se despart de publicul lor. Turneul ajunge la București pe 28 iunie, la Sala Palatului, loc care i-a găzduit de fiecare dată când aceștia au fost invitați în România.

Vineri, 23 Mai, 2014

Sarah Brightman va concerta la București

Cântăreața britanică Sarah Brightman va concerta pe 13 noiembrie, de la ora 20,00, la Sala Palatului din București, show-ul facând parte din “Dreamchaser World Tour”, început în 2013 și care include peste 100 de spectacole pe cinci continente.

Marti, 20 Mai, 2014

Angela Gheorghiu a concertat la Scala din Milano in costum popular romanesc

Angela Gheorghiu a sustinut vineri, 16 mai, un recital cu casa inchisa pe scena celebrului Teatro alla Scala din Milano. Programul recitalului a inclus atat compozitii international cat si romanesti, fiind urmat de nu mai putin de 7 bis-uri.

Luni, 19 Mai, 2014

Grigore Lese concerteaza maine seara la Ateneul Roman

Pe 13 mai, Grigore Lese va sustine un concert deosebit in cadrul Ateneului Roman din Capitala, un spectacol incarcat de traditii muzicale si emotii intalnite la hotar de anotimpuri, in ziua de Tudorusale. Evenimentul va fi cu atat mai special cu cat se va bucura de prezenta Ansamblului Archaeus dirijat de Liviu Danceanu, acompaniat de Nicolae Licaret la orga.

Luni, 12 Mai, 2014

Horia Mihail şi Pianul Călător în parcurile Herăstrău şi Cişmigiu

Pe finalul celei de-a IV-a ediţii a Turneului Pianul Călător, Horia Mihail, va poposi în foişoarele din parcurile Herăstrău şi Cişmigiu, pe 10 şi 11 mai, unde, de la ora 17.00, vor avea loc două recitaluri în aer liber.

Miercuri, 07 Mai, 2014

Concert Simfonic de Ziua Europei în Bucureşti

Cu ocazia Zilei europei, vineri, 9 mai 2014, începand cu ora 17:30, sunteţi invitaţi la un concert simfonic care va avea loc la patinoarul din incinta AFI Palace Cotroceni.

Miercuri, 07 Mai, 2014

© 2013, Toate drepturile rezervate