Artă fără compromisuri

Book News

Maia Morgenstern la „Cafeneaua Românească” din Tel Aviv

Institutul Cultural Român de la Tel Aviv continuă organizarea evenimentelor din cadrul seriei „Cafeneaua Românească”, cu prezentarea volumului „Hagada de Pesah. Legi de cult, comentarii și tradiții”, semnat de Menachem Hacohen și Baruch Tercatin, volum apărut la Editura Hasefer în anul 2018, în traducerea Dianei Medan.

Vineri, 05 Aprilie, 2019  |  Admin Administrator

Lansare Mario Vargas Llosa, Istoria lui Matya, la Humanitas

Editura Humanitas Fiction organizează la Librăria Humanitas de la Cișmigiu miercuri, 10 aprilie, de la ora 19.00, lansarea romanului „Istoria lui Mayta” de Mario Vargas Llosa, în traducerea lui Mihai Cantuniari.

Joi, 04 Aprilie, 2019  |  Florin Ghioca

Radu Paraschivescu lansează volumul „În lume nu-s mai multe Românii”

Editura Humanitas organizează joi, 11 aprilie, de la ora 19.00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, lansarea cărții „În lume nu-s mai multe Românii (planetei noastre asta i-ar lipsi)“ de Radu Paraschivescu.

Miercuri, 03 Aprilie, 2019  |  Florin Ghioca

Proiectul „Care dintre noi”, lansat la Londra

Pe 28 martie, la sediul Institutului Cultural Român din Londra, cunoscuta regizoare și autoare Chris Simion-Mercurian a invitat publicul britanic la un eveniment special prilejuit de lansarea volumului său autobiografic „Care dintre noi” / “Which One of Us”.

, 31 Martie, 2019  |  Florin Ghioca

„Final Frontier”, singurul târg de carte SF&Fantasy, la a opta ediție

În perioada 13-14 aprilie, la Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir din Splaiul Unirii 176, între orele 11:00 și 19:00, se întâmplă cea de-a opta ediție a „Final Frontier”, singurul târg de carte SF&Fantasy din România. Intrarea este liberă.

, 31 Martie, 2019  |  Alex Cristea

„Sonata Gustav“ de Rose Tremain se „aude” la Librăria Humanitas

Miercuri, 27 martie, de la ora 19.00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu se lansează romanul „Sonata Gustav” de Rose Tremain, apărut la colecția „Raftul Denisei”.

Marti, 26 Martie, 2019  |  Florin Ghioca

Mii de cărți esențiale donate liceelor din România

Pe 29 martie 2019, Asociația Curtea Veche dă startul unui proiect prin care donează elevilor de liceu cărți esențiale pentru dezvoltarea gândirii critice. Cu ocazia Anului Cărții, prin programul „Cărți Cheie pentru liceeni”, Asociația se va întâlni cu elevii unor licee din România, va dona cărți potrivite vârstei acestora și va organiza întâlniri între elevi și scriitorii Curtea Veche Publishing.

Luni, 25 Martie, 2019  |  Florin Ghioca

Lansarea bestseller-ul "Semnătura tuturor lucrurilor" de Elizabeth Gilbert, la Bucureşti

Editura Humanitas vă invită joi, 19 iunie, ora 19.00, la Librăria Humanitas de la Cişmigiu, la lansarea celui mai nou roman al autoarei bestseller-ului, Mănâncă, roagă-te, iubeşte – Elizabeth Gilbert – "Semnătura tuturor lucrurilor".

Luni, 16 Iunie, 2014

Aurel Pantea îşi prezintă volumele “Nimicitorul” şi “Blanca” la Aiud

Iubitorii de literatură din Aiud au ocazia să ia parte la un nou eveniment cultural deosebit: sesiunea de lectură publică ce va fi susţinută joi, 22 mai 2014, de poetul Aurel Pantea, preşedintele filialei Alba – Hunedoara a Uniunii Scriitorilor din România, la Centrul Cultural “Liviu Rebreanu”.

Joi, 22 Mai, 2014

Adriana Babeţi şi Lucian Boia printre câştigătorii Galei Bun de Tipar - 2014

Adriana Babeţi, Antoaneta Ralian, Lucian Boia şi Adrian Schiop se numără printre câştigătorii celei de-a treia ediţii a Galei Industriei de Carte din România "Bun de Tipar", care a avut loc joi seară, în Aula Bibliotecii Naţionale a României din Capitală.

Vineri, 16 Mai, 2014

© 2013, Toate drepturile rezervate