Artă fără compromisuri

„Hellboy” - supereroul din Iad se întoarce

04 Aprilie, 2019   |  Florin Ghioca   |  0 comentarii

  • Recomanda acest articol

Al treilea lungmetraj din seria „Hellboy” va putea fi urmărit în cinematografe din 11 aprilie.

„Hellboy” - supereroul din Iad se întoarce

Regizat de Neil Marshall („Lost in space”, „Constantine”, „Hannibal”), filmul îi are în distribuție pe Milla Jovovich, David Harbour, Ian McShane, Ron Perlman și Doug Jones.

În încercarea sa de a li se împotrivi unor vrăjitoare medievale lipsite de scrupule și dispuse să folosească farmece vechi de mii de ani pentru a-și atinge scopul final de a distruge întreaga omenire, Hellboy ajunge în Marea Britanie, unde trebuie să le înfrângă pe consoarta lui Merlin și Regina Nimue.

Însă confruntarea dintre bine și rău se transformă într-o luptă mult prea periculoasă și sângeroasă, care nu numai că riscă să genereze o mulțime de victime colaterale, dar poate să provoace chiar și sfârșitul lumii – un deznodământ pe care Hellboy încearcă să îl evite cu orice preț.

Comentarii

Toate comentariile vor fi moderate.
Nu vor fi admise jignirile, calomniile si limbajul licenţios. Nu acceptăm derapajele verbale şi limbajul jignitor la adresa cuiva. Puteţi să vă exprimaţi opiniile într-un mod civilizat, fără să se recurgă la ameninţări, mesaje rasiste sau instigări la violenţă. Orice mesaj de acest gen va fi din start respins.


Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Comentariul dvs.:
Cod de securitate:*Completati caracterele din imagine in casuta alaturata

© 2013, Toate drepturile rezervate