Artă fără compromisuri

Preview

Lansare Mario Vargas Llosa, Istoria lui Matya, la Humanitas

Editura Humanitas Fiction organizează la Librăria Humanitas de la Cișmigiu miercuri, 10 aprilie, de la ora 19.00, lansarea romanului „Istoria lui Mayta” de Mario Vargas Llosa, în traducerea lui Mihai Cantuniari.

Joi, 04 Aprilie, 2019  |  Florin Ghioca

Radu Paraschivescu lansează volumul „În lume nu-s mai multe Românii”

Editura Humanitas organizează joi, 11 aprilie, de la ora 19.00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, lansarea cărții „În lume nu-s mai multe Românii (planetei noastre asta i-ar lipsi)“ de Radu Paraschivescu.

Miercuri, 03 Aprilie, 2019  |  Florin Ghioca

Ură, prietenie, dragoste, căsătorie de Alice Munro (Fragment)

Viețile personajelor lui Alice Munro intră brusc într-un con de lumină grație unor evenimente singulare sau unor amintiri neașteptate care trezesc, răscolitor, trecutul. Iar trecutul, așa cum descoperă eroinele ei, este făcut nu doar din ceea ce rămâne în amintire, ci și din ceea ce a fost uitat.

Sambata, 24 Mai, 2014  |  Editura Litera

Testamentul Mariei de Colm Tóibín (Fragment)

În noul său roman Colm Tóibín nu doar dezvăluie cititorilor o viziune subiectivă, ci şi readuce din Istorie o femeie cu tot omenescul din ea. Personajul principal al romanului este mama cea neîmpăcată: cu ucenicii datorită cărora a ajuns la Efes, cu faptele fiului şi mai ales cu sine însăşi.

Marti, 06 Mai, 2014  |  Editura Polirom

© 2013, Toate drepturile rezervate