Artă fără compromisuri

Media

Cămila și BlackBerry-ul din Tunisia

Melanj de inovaţie şi de tradiţie, ţara din nordul Africii te surprinde prin sărăcia lucie a băştinaşilor, dincolo de strălucirea hotelurilor luxoase de cinci stele.

Miercuri, 20 August, 2014  |  Simona Chițan

Lansarea Coaliţiei pentru o Presă Curată (CPC)

Societatea Academică din România (SAR), Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) şi Active Watch a lansat proiectul Coaliţiei pentru o Presă Curată (CPC), pe 22 mai la Bucuresti.

Vineri, 23 Mai, 2014

Radio România Cultural: Kelemen Hunor anunţă că Ministerul Culturii nu mai are bani

Ministrul Culturii Kelemen Hunor a anunţat că Ministerul Culturii nu are nici un ban pentru proiectele culturale ale României din primele şase luni ale acestui an şi că va apela la fondul de rezervă al Guvernului pentru a încerca să susţină câteva dintre evenimentele majore care au şi o componentă internaţională.

Marti, 08 Aprilie, 2014

Dan C. Mihăilescu îl consideră pe Brâncuşi cel mai mare român

Dan C. Mihăilescu susţine că nu a existat nimic naţionalist sau propagandistic în campania Mari Români, pe care o consideră un joc de societate, plăcut şi instructiv. Criticul intră în polemică cu alţi intelectuali, care au criticat vehement alăturarea lui Becali cu Mircea Eliade în Top zece Mari Români, şi consideră că trebuie să ne acceptăm extremele şi antinomiile.

, 13 Ianuarie, 2013  |  Simona Chițan

© 2013, Toate drepturile rezervate