Artă fără compromisuri

Gavril Pătru: „E mare lucru când o dramă se joacă de 100 de ori”

29 Martie, 2019   |  0 comentarii

  • Recomanda acest articol

Spectacolul „Nebun din dragoste”, care a avut premiera în octombrie 2013, a ajuns, șase ani mai târziu, la reprezentația cu numărul 100.

Gavril Pătru: „E mare lucru când o dramă se joacă de 100 de ori”

Sărbătorită cu un pahar de șampanie pe scenă, dar și în culise, reprezentația din 28 martie s-a bucurat de aplauzele puternice ale publicului, dar și de un „La mulți ani” cântat de o parte a spectatorilor. Pe scenă s-au aflat actorii Raluca Aprodu, Gavril Pătru, Mihai Călin și Ioan Andrei Ionescu.

Trebuie precizat și faptul că Raluca Aprodu a înlocuit-o acum mai bine de un an pe Diana Cavallioti, care între timp a născut.

„Vă mulțumim că ați fost alături de noi în seara asta, o seară specială pentru noi, o seară de sărbătoare. Vrem să vă împărtășim bucuria noastră: astăzi ați fost martorii spectacolului cu numărul 100. Vă mulțumim!”, a declarat în fața publicului actorul Gavril Pătru, interpretul rolului Eddie.

Ulterior, el a mărturisit că „este mare lucru când o dramă se joacă de 100 de ori”, cunoscut fiind faptul că publicul român este mare amator de comedii. Totuși, textul lui Sam Shepard a fost bine primit de spectatori până în prezent, spectacolul regizat de Claudiu Goga fiind unul foarte apreciat inclusiv de critici. 

Comentarii

Toate comentariile vor fi moderate.
Nu vor fi admise jignirile, calomniile si limbajul licenţios. Nu acceptăm derapajele verbale şi limbajul jignitor la adresa cuiva. Puteţi să vă exprimaţi opiniile într-un mod civilizat, fără să se recurgă la ameninţări, mesaje rasiste sau instigări la violenţă. Orice mesaj de acest gen va fi din start respins.


Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Comentariul dvs.:
Cod de securitate:*Completati caracterele din imagine in casuta alaturata

© 2013, Toate drepturile rezervate